Götz Pfauder

Götz is één van de managing partners van Oppidum. Na het behalen van zijn HEAO diploma (commerciële economie) is hij als freelancer gestart. Binnen diverse organisaties – profit en non-profit – heeft hij diverse projecten, vooral binnen de gezondheidzorg, succesvol afgerond.

Huidige opdrachten
Op dit moment werkt Götz als senior business analist / in de biomedische industrie Hij is verantwoordelijk voor de IT ondersteuning van een tweetal ontwikkel laboratoria.

Voorgaande opdrachten
Götz als projectmanager bij een diverse grote ziekenhuizen. Hij was verantwoordelijk voor meerdere projecten, zoals het samenvoegen van diverse zorgapplicaties (met name specifieke ervaring bij de Radiologie (PACS) en de verschillende laboratoria (Klinische Chemie en Microbiologie) over meerdere locaties.

Ook heeft Götz ruime ervaring bij implementatie van EPD en fusies tussen zorginstellingen.

Eén van Götz grootste projecten was bij het Ministerie van Defensie. Hier moest krijgsmachtbreed één systeem komen voor de 1e lijns huisartsenzorg. Dit project is door Götz zodanig geleid, dat hij na afloop een “tevredenheidsverklaring” van zijn opdrachtgever heeft ontvangen. Zijn opdrachtgever was een Generaal.

Tevens is Götz interim adjunct directeur geweest en hoofd ICT a.i. van een topklinisch ziekenhuis.

Trainingen
Het opzetten van bedrijfsspecifieke projectmanagementtrainingen (op basis van PRINCE2) waarbij theorie en praktijk aan elkaar gekoppeld worden.

Managing  Partner & Owner Oppidum