Het bewezen verbeterpad

Projecten presteren al jaren matig. Het boek “het bewezen verbeterpad” brengt daar verandering in. Onze ervaren adviseurs Clemens Bon en Frank van Dam schreven dit boek vol praktische tips met uitleg waarom bepaalde acties wel en /of niet werken op basis van bewezen aanpakken en wetenschappelijk onderzoek.

Waarom een “ bewezen verbeterpad” ?

Het bewezen verbeterpad

Al 40 jaar is er veel aandacht voor het verbeteren van project prestaties, maar helaas komt daar in de praktijk weinig van terecht. Het probleem zit vaak in de inbedding en aansturing van het project in de organisatie en in het onvoldoende betrekken van de klant/gebruiker. Dat zijn net de gebieden die in de meeste project-theorieën er bekaaid af komen. Reden voor onze adviseurs Clemens Bon en Frank van Dam om hun ervaringen vast te leggen en te onderbouwen met onderzoek. Ze hebben deelgenomen aan diverse onderzoeken en bij meerdere klanten de projectprestaties daadwerkelijk flink verbeterd.
Het is een pad omdat het niet van de ene op de andere dag gebeurt. Je moet de verschillende delen van de organisatie betrekken, gezamenlijk optrekken en nieuwe werkwijzen invoeren. Stap voor stap kun je dan als (project)organisatie groeien en verbeteren.
En projecten blijvend succesvol uitvoeren.

Auteur(s): Clemens Bon en Frank van Dam
Uitgavedatum: Maart 2024
Prijs: € 35, te bestellen via deze knop.

ISBN 978080851832