Consultancy Interim

Toegevoegde waarde Oppidum Consultants

Een consultancy van Oppidum levert resultaten en behaalt doelen. Oppidum consultants zijn meester in de materie van project,- programma en interim-management. Met een consultancy door Oppidum kiest u niet alleen voor theoretische kennis, maar ook voor recente operationele ervaring binnen verschillende soorten bedrijven of overheidsinstellingen.

Op basis van jarenlange ervaring in uiteenlopende organisaties in de private en publieke sector, zijn wij in staat tijdelijke managementkracht te leveren voor uw organisatie. Onze professionals opereren vanuit een gedegen strategisch inzicht, maar zijn zeker niet bang om met de voeten in de modder te staan. Ze hebben altijd een hands-on mentaliteit.

Vanuit onze brede ervaring adviseren en coachen wij directies, stuurgroepen, projectmanagers en teamleden. Hierbij concentreren we ons op directe toegevoegde waarde voor de organisatie. Wij duiken in de lopende projecten en leren de organisatie deze beter uit te voeren. Daarbij gaan we pragmatisch te werk. Eerst de grootste problemen oplossen en dan structureel de aanpak verbeteren. Een optimale combinatie van programma en projectaanpak is het uitgangspunt van onze consultancy. De te gebruiken processen brengen we met de organisatie in korte tijd in kaart en gaan vervolgens aan de slag met deze processen.